VERKENNINGSGESPREK

Over elf maanden doet jouw verleden geen pijn meer

‘Had ik het wel zo slecht?’ ‘Ach, het viel wel mee, anderen hadden het slechter dan ik.’ ‘Het is al zo lang geleden, ik had er toch allang mee moeten leren leven?’

Herkenbaar? Veel mensen die in hun jeugd niet ontvingen wat ze nodig hadden om zich goed te kunnen ontwikkelen, kampen met gebrek aan zelfvertrouwen en wijten het zich ‘slecht voelen’ aan zichzelf.

 

Zet de eerste stap door helderheid te creëren over jouw verleden.

 

Voorafgaand aan het verkenningsgesprek vul je de Vragenlijst Jeugdtrauma in die gebaseerd is op de ACE-study (Adversed Childhood Experience-study).

Vul de Vragenlijst Jeugdtrauma in en weet voor eens en voor altijd dat je alle recht hebt om te voelen wat je voelt. Weg met de twijfel.

Bespreek de vragenlijst, ervaar ondersteuning en onderzoek jouw persoonlijke situatie.
Vind de voor jou passende oplossing om werkelijk jezelf te helen.
Zet de eerste stap door helderheid te creëren over jouw verleden

Heb je veel meegemaakt?
Voel je je vaak rot, geïrriteerd, zonder energie?
Geraak je niet vooruit?
Heb je last van jezelf?
Wil je dat er iets verandert en lukt dat niet?

 

Vervelende jeugdherinneringen en trauma hebben groot impact op je leven. Herprogrammeer jouw conditionering en breng alles wat in je jeugd is gebeurd volledig tot rust.

 

Eindelijk gewoon genieten van het leven. Goed in je vel en jezelf waarderen om wie je bent. Voelen dat je telt, dat je verschil maakt en weten dat ze jou graag zien komen. Daar is het echt tijd voor!

In Traject Doorbreken word je opgeleid om je automatische gedrag en je negatieve gedachten en patronen te herprogrammeren.
Je leert de impact van zware jeugdervaringen te stoppen. Zodat je echt kunt gaan leven.

Tijdens deze elf maanden doorbreek je jouw verleden en ruim je trauma op.

Iedere maand volg je twee dagen training en iedere week een praktijkavond waarin je werkt aan jouw persoonlijke thema’s. Als je het nodig hebt, word je opgevangen. 

Marina Riemslagh

Marina Riemslagh is de grondlegster van Live The Connection. Ze onderzocht op universitair niveau waar ons rotgedrag vandaan komt en wijdde de rest van haar leven aan het oplossen ervan. Honderden mensen kregen hun leven terug door haar workshops te volgen. In Traject Doorbreken geeft ze alles. Omdat je het allemaal nodig hebt om jeugdtrauma op te lossen.

Wat voor type stresskip ben jij?