Gratis Webinar

Burn-out? Ruim je jeugd op. Creëer je leven

Burn-out is een uiting van langdurig hoge stressniveaus in jouw lichaam.

Te veel werkstress, lastige relaties, laag zelfbeeld en onverwerkte emoties gaan vaak vooraf aan de uiteindelijke burn-out.

Bij heel veel mensen begint dit al in de kindertijd.

Pak de oorzaak aan in plaats van je bezig te houden met de gevolgen

De oorzaak van burn-out (en eigenlijk al onze problemen) is stress en hoeveel stress er in ons lichaam aanwezig is, is voor een groot gedeelte afhankelijk van de eerste 7 jaar van ons leven.

We zijn in deze periode volledig afhankelijk van onze omgeving en zolang we afhankelijk zijn, is de kans op controleverlies, omdat we nauwelijks invloed ervaren op onze situatie, erg groot.

En controleverlies betekent ‘trauma’ voor jouw brein.

We ervaren allemaal in meer of mindere mate controleverlies in onze jeugd. En deze imprints bepalen gek genoeg voor een groot gedeelte hoe we de rest van ons leven functioneren.

We worden als het ware geprogrammeerd en deze programma’s bepalen hoe we denken, wat we voelen en hoe we ons gedragen.

De meeste mensen proberen de GEVOLGEN van onze programma’s, dus dat wat we voelen, denken en doen, te vergeefs te veranderen.

Maar wat werkelijk nodig is om je anders te voelen, anders te denken en je anders te gedragen, is het veranderen van jouw programma’s.

Je moet het probleem bij de wortel aanpakken.

Het probleem is jouw op stress geprogrammeerde brein.

Bij de wortel aanpakken betekent de stress in jouw brein oplossen. En oplossen werkt totaal anders dan ‘leren omgaan met’.

De meeste methoden leren jou hoe je kunt 'omgaan' met de stress die je ervaart en het stressgedrag dat daaruit voortkomt.

Heb je in je kinderjaren niet gekregen wat belangrijk is om helemaal te ontwikkelen, dan leer je in dit webinar wat ervoor nodig is om dit te herstellen. Want dat kan!

De oorzaken, de gevolgen en ook de mogelijkheden om jeugdtrauma op te lossen
staan centraal tijdens het webinar 'Burn-out? Ruim je jeugd op. Creëer je leven’

Je kunt gratis deelnemen aan het webinar door je hier aan melden:

Het webinar is gratis en duurt ongeveer 1,5 u.
met aan het einde ruimte voor vragen

Welkom!

marina

Marina Riemslagh

Marina Riemslagh (PhD) is grondlegster van Live The Connection. Haar leven staat in het teken van trauma oplossen en hoop waarmaken. Ze volgde talloze opleidingen, was jaren actief als hulpverlener en ontwikkelde programma’s om zichzelf en mensen die rechtstreeks of onrechtstreeks last hebben van hun trauma’s, te helpen.

In Traject Doorbreken geeft ze alles. Omdat je het nodig hebt en omdat jij er klaar voor bent om de rest van je leven in handen te nemen.

Op de hoogte blijven?

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven