Webinar

Over elf maanden doet jouw verleden geen pijn meer

Lichamelijke klachten en trauma

Inmiddels zijn zowat alle experten ervan overtuigd dat stress een cruciale oorzaak is van bijna al onze lichamelijke klachten. En bijna altijd ligt de oorzaak van die stress in onze jeugd.

Traject Doorbreken is een elf-maanden-traject voor rust in je hoofd, een gezond lichaam en eindelijk een goed gevoel over jezelf.

In Amerika werd grootschalig onderzoek gedaan: de ACE-study. Er blijkt een sterk verband te zijn tussen jeugdtrauma en zowel lichamelijke als geestelijke klachten en ziekten zoals kanker en Alzeimer.

Deze schokkende feiten kwamen uit het onderzoek:

  • 1 op de 6 mensen maakt 4 of meer vormen van jeugdtrauma mee

  • Mensen met jeugdtrauma hebben 4 tot 12x meer kans op gezondheidsrisico’s door alcohol- of drugsgebruik en depressies

  • Vijf van de top 10 doodsoorzaken houden verband met jeugdtrauma

Tijdens mijn webinar 'Ruim je jeugd op. Creëer je leven’ ga ik hier dieper op in. De oorzaken, de gevolgen en vooral de mogelijkheden om jeugdtrauma op te lossen staan centraal.

Je zware traumatische jeugdervaringen waren geen eindpunt

Ook al probeer je er zo goed mogelijk mee om te gaan, je sleept ze nog iedere dag met je mee…
Dat mag nu stoppen: het is tijd om écht te gaan leven.

De lastige dingen die je in je volwassen leven meemaakt, zijn vaak voorgeprogrammeerd geweest in de eerste twee fasen van je leven: vóór je geboorte en tijdens je jeugd.
Heb je in je kinderjaren niet gekregen wat belangrijk is om helemaal te ontwikkelen, dan leer je in dit webinar wat ervoor nodig is om dit te herstellen. Want dat kan!

Wil je meer weten over Traject Doorbreken, neem dan deel aan het webinar
  • De eerstvolgende live webinars vinden plaats op donderdag 3 februari en donderdag 10 februari
  • Klik op de gele knop om je gratis aan te melden

Het webinar vindt plaats om 19.30 u. tot ongeveer 21 u.
Aan het einde is er ruimte voor vragen.

Het webinar is gratis. 

Kom nu al meer te weten over Traject Doorbreken via het verkenningsgesprek!

Naar het verkenningsgesprek
webinar

Schrijf in voor het webinar

Je bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Weten en oplossen zijn twee verschillende zaken. Je kunt veel weten over jezelf en veel verhelderende therapie hebben gedaan, maar de rotgevoelens en het lastige gedrag gaan daar niet blijvend mee weg. De meerwaarde van Traject Doorbreken is dat het oplost in plaats van dat je ‘met de rotzooi leert leven’. Je haalt de lading af van de meest afschuwelijke gebeurtenissen in je leven. Alle overtuigingen die resulteren in gebrek aan vertrouwen in jezelf of anderen, verander je in (zelf)vertrouwen.
De meerwaarde is dat je oplost en creëert wat je verlangt.

Hoewel ze ook onder hulpverleners wijdverbreid is, klopt deze stelling niet. Tot 2000 leerden nagenoeg alle psychiaters, psychologen en pedagogen dat traumatriggers aan het alarmcentrum in de hersenen (amygdalae) kleven en daar voor de rest van je leven aan gehecht blijven. Hoewel er heel wat ‘spontane genezingen’ gebeurden, werd daar amper of geen onderzoek naar gedaan. Hoe trauma ontstaat, weten we. Hoe je trauma oplost, blijft voor velen een zoektocht.  In 2000 ontdekte Dr. Karim Nader dat traumatriggers bij dieren opgelost kunnen worden. Met Live The Connection wordt zijn ontdekking toegankelijk voor ieder van ons.

Met de tools die je leert tijdens Traject Doorbreken hoef je niet met pijn te blijven leven, je lost die zelf op. Dit geldt voor jong en oud, voor psychische, emotionele en lichamelijke aandoeningen. Je moet er wat voor doen, maar je kunt echt genezen van wat jou is overkomen.

De meeste momenten waarop je hulp nodig hebt, is die er niet. Echt geholpen worden is een combinatie van een goeie methode die je zelf kunt toepassen op ieder moment én deskundige ondersteuning krijgen wanneer je die nodig hebt. Tijdens Traject Doorbreken krijg je alle tools in handen om oude pijn en oude patronen te doorbreken. De meeste methoden werken partieel, op één aspect van je realiteit. Live The Connection werkt zowel specifiek op een probleem, als om jouw doelen te bereiken.

marina

Marina Riemslagh

Marina Riemslagh (PhD) is grondlegster van Live The Connection. Haar leven staat in het teken van trauma oplossen en hoop waarmaken. Ze volgde talloze opleidingen, was jaren actief als hulpverlener en ontwikkelde programma’s om zichzelf en mensen die rechtstreeks of onrechtstreeks last hebben van hun trauma’s, te helpen.

In Traject Doorbreken geeft ze alles. Omdat je het nodig hebt en omdat jij er klaar voor bent om de rest van je leven in handen te nemen.

Op de hoogte blijven?

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven