Meer ervaringen van deelnemers

Katrijn is vijftiger

"Ik ben Marina, Tinne, Koen en alle medewerkers enorm dankbaar. Sinds ik LTC heb ontdekt ben ik een ander mens, ik ben gewoon mezelf. Ik heb geen kwaaltjes meer en kan terug leven, aangenaam zijn voor mijn huisgenoten, een job uitvoeren zonder stress, onderhandelen, geven en nemen, nee zeggen, grenzen stellen, ... en nog zoveel meer. Ik voel wat ik denk en denk wat ik voel, in dialoog met lichaam en ziel. Ik heb het afgelopen jaar heel toffe mensen ontmoet, warme vriendschappen ontdekt, vertrouwenspersonen. Het knappe is: iedereen heeft zijn geschiedenis, verhaal, miserie, maar dat hoef je niet allemaal te delen om elkaar te helpen. Hoe meer processen je doet, hoe meer je opruimt, hoe gezonder je leeft, hoe beter het resultaat, heel efficiënt.

 
Ik bewonder Marina voor haar onderzoek, kennis, inzicht, de theorie en de processen die zij voor ons ontwikkelt, haar nieuwsgierigheid om steeds nieuwe boeken te lezen, inspirerende mensen te ontmoeten, symposia te volgen, haar onophoudelijke drang om steeds verder te zoeken naar oplossingen.
 
Het zou voor mij heel fijn zijn Marina te blijven volgen ook na traject doorbreken, mij te laten inspireren door haar wijsheid, zij is fenomenaal.
 
Dankjewel allemaal!"
 
 

Hilde Van Meyst

 
"Traject Doorbreken geeft je de kans Alle blokkades, alle remmingen, alle struikelblokken leer je aan te pakken.

Het lijkt onmogelijk, maar het werkt echt.
 
Ik ben nu 5 maanden ver in het project, heb sommige workshops een tweede keer gedaan en vorige week had ik echt een hele grote doorbraak.
Ik heb als kind geleerd om heel erg onzichtbaar te zijn. Bovendien had ik een ongelooflijke weerstand om voor een filmcamera te staan. Een paar dagen geleden heb ik webinar gegeven voor 42 mensen. Spannend, maar het is gelukt en binnenkort komt er een tweede.
 
Ik zou mezelf willen vergelijken met hoe ik vroeger was, maar eigenlijk kan ik dat niet meer. Ik weet niet meer hoe het vroeger voelde...
 
Het klopt helemaal dat de emotionele blokkades die je oplost ook echt verdwijnen.
 
Als je niet meer wil doen alsof,
als je voelt: 'Nu is het genoeg geweest!'
Als je rustig en authentiek in het leven wil staan,
dan is Traject Doorbreken voor jou een aanrader."

Hilde

"Tijdens het verkenningsgesprek met Marina toonde het zich ineens klaarhelder: ik heb in mijn leven tot nu (64 jaar intussen) heel veel energie gestopt in "het leren omgaan met..."

En daar was ik heel goed in geworden, een expert als het ware.

Terzelfdertijd is er in mij altijd een weten geweest, een bewustzijn van een zelfhelend vermogen. Daar ben ik vaak naar op zoek geweest, dat vond ik sporadisch, voornamelijk op fysiek vlak. Emotioneel en spiritueel zeker niet: ik koos er vaak voor om de rust op te zoeken om te kunnen bij mezelf blijven, om mezelf terug te vinden, om te kunnen 'omgaan' met de wereld rondom mij.
 
Live the Connection was het antwoord op de vraag hoe mijn zelfhelend vermogen zelf aan te spreken en in gang te zetten. Hiermee kwam de weg naar 'oplossen' in plaats van 'omgaan met' helemaal open.
 
Ik geef een paar voorbeelden:
° De relatie met mijn kinderen loopt veel gemakkelijker.
° Ik stel vast dat ik me heel veel minder 'stoor' aan het gedrag van een dierbare vriend.
° Voor het traject stelde ik vast dat ik vaak en veel oordeelde, en ik zag ook die oordelen. Als ik er nu één tegenkom, verander ik dat oordeel onmiddellijk of hou ik het bij op het lijstje van aan te pakken oordelen.
° Ik weet al jaren dat er uitsluiting was in de familie, en voor het eerst stel ik vast dat er openingen komen.
 
In dankbaarheid, liefde en vertrouwen
Hilde"

O.V.G. (v.) is 47

"Al jaren was ik druk actief om te proberen mezelf te bevrijden van alle trauma’s uit mijn jeugd, die mij weerhielden om het leven te leven dat ik graag wilde. Ik zat vast in een heel klein hoekje waarin ik mij veilig waande. 

Mijn relaties waren problematisch, ik had ook moeite met ‘gewoon’ contact met mensen. Ik deed werk dat me niet echt boeide en hield mijn talenten verborgen.  

Sinds ik Traject Doorbreken heb gedaan, is mijn leven volledig opengebloeid.  

Ik vertel mensen nu met groot plezier dat ik schrijfster ben (mijn kinderdroom), en dat ik op reis ben door Spanje. Elke dag geniet ik van het contact dat ik met mensen heb. Mijn relaties zijn enorm verbeterd en ik voel me veilig genoeg om mezelf te laten zien.  

Ik ben ook in staat om echt te gaan staan voor mijn eigen welzijn. Dat maakt me ook in staat om het welzijn van anderen voor ogen te houden. Het is een zalig gevoel om vrij te zijn in mijn talenten en lief te hebben zonder te claimen.  

Dit heeft mijn leven totaal veranderd. Het is niet uit te drukken hoe dankbaar ik hiervoor ben. Eindelijk voelt mijn leven van mij en deel ik het graag met anderen. Een diepere heling dan dit kan ik mij niet voorstellen. 

Dankjewel Marina!"

Dorothea

"Het is nu ongeveer een 5tal maanden geleden dat ik voor het eerst kennis gemaakt heb met Live The Connection en dit via een webinar. Een directe (h)erkenning met het verhaal en de kennis van Marina deed mij zonder twijfel beslissen een kennismakingsgesprek te plannen. Daarna ben ik in het jaartraject Doorbreken gestapt!

Nu kan ik reeds getuigen van de concrete veranderingen die ik mijn persoonlijk leven ervaar.

Met de tools die ik aangereikt krijgt naast de kennis en inzichten voel en weet ik mij nu echt gedragen. Ik voel hoe de bron van veiligheid in mijzelf aanwezig is. Ik voel hoe ik dagelijks groei in een nieuwe manier van handelen, denken en voelen.

Ik voel bovenal dat ik terug heel veel zin heb in de ontmoeting met mijzelf en dat het leven een geschenk is.

Ik kan uren doorgaan maar hou het kort, doch waarachtig.

Weet dat mijn leven tot voor kort vrij moeizaam verliep en dat wilskracht mijn motor was om mijzelf toch staande te houden. En dat ik het moeizame van bij de geboorte en vanuit de familie drama's meekreeg.

Gun jezelf dit uitzonderlijk geschenk van Live The Connection. Leef in verbinding.

Van harte, Dorothea"

Michel

"Het Traject Doorbreken heeft mij tot nu toe laten zien in welke situaties ik helemaal niet liefdevol ben en reageer.
Door de processen van Live The Connection heb ik de 'ontmoeting' met mijn niet-acceptabel gedrag kunnen aangaan, dit niet acceptabel gedrag erkend én veranderd in liefdevol gedrag.
 
Zéér de moeite waard. Het heeft de kwaliteit van mijn leven vermeerderd. 
 
Ik krijg steeds meer inzicht en kennis wie ik echt ben. Op weg naar mijn authentieke zelf. Ik ben blij en trots dat ik er voor ga.
 
Met grote dankbaarheid voor iedereen die Live The Connection op deze manier mogelijk maakt."

Lien

"Ik ben ben nu 4 workshops ver en ik voel de shift in mijn lichaam en geest komen.
Ik voel me krachtiger, meer verbonden met mezelf.
 
Hierin schuilt heel veel waarheid en vooral een oneindige hoeveelheid mogelijkheden.
Het kan op zoveel vlakken ingezet worden.
 
Als men dit zou aanleren op scholen zodat elk kind of jongere aan zichzelf kan werken dan zouden we een prachtige toekomst tegemoet gaan.
 
Ik raad iedereen aan om hier even in te investeren en dit voor zichzelf en ook voor de wereld te doen!"

Maria

"Sinds september ben ik bezig met Traject Doorbreken. Er is ondertussen een heleboel in beweging gezet bij mij. 
 
Het lijkt of mijn bewustwording over mijn eigen handelen bokkensprongen maakt. De mogelijkheid om gedrag wat mij niet bevalt en gedrag wat me niet goed doet aan te pakken, dit bied LTC.
Daar ben ik heel blij mee! 
 
Regelmatig ga ik in die processen duiken met hulp van het gereedschap wat Marina heeft. Naast mijn eigen indeling zijn de woensdag avonden in de oefengroep een grote steun. 
 
Ik ben blij met de keuze om mee te doen. Een verrijking in mijn leven."

Claudia

"Ik vind het Traject Doorbreken zo krachtig en ondersteunend om te volgen!!

Het heeft mij al heel veel steun gegeven.
Ik ben onlangs een nieuwe job begonnen.
 
Dit is mij opgevallen (onbewust):
 

Voor het traject had ik steeds moeilijkheden om mijn eigen te laten zien bij mensen op het werk. Ik merk dat er nu geen drempel meer is om mensen aan te spreken en mij gewoon te laten zien. Dat is voor mij een heel mooi begin aan deze nieuwe uitdaging! Dankzij te werken aan mezelf via Live The Connection (LTC) is dit er gekomen.

Nog een voorbeeld: 's Morgens op mijn fiets, naar mijn nieuwe uitdaging, pas ik 'het ontstressen' toe en ik voel zo de rust over mij heen komen.
 
Dankzij het traject ontmoet ik mensen die met dezelfde uitdagingen bezig zijn.
Dit geeft mij moed en het gevoel van niet alleen te zijn.
 
Het traject ondersteunt mij velerlei gebied!!
 
Ik ben heel blij dat ik het traject ben aangegaan omdat ik wil werken aan mijzelf om te groeien naar een, ten alle tijden, liefdevol mens. 
 
Echt de moeite!!"

Els De Meulenaere

"Toen ik LTC leerde kennen, had ik het gevoel dat veel puzzelstukjes samenvielen. Ik kreeg een tool in handen die me tot op de dag van vandaag dagelijks helpt en ondersteunt. Dat op zich geeft een gevoel van bekrachtiging en zelfstandigheid. Een van de grote krachten van LTC is dat wat me belemmert of beperkt, op het onderbewuste niveau wordt aangepakt. Soms merk ik meteen de impact, ik ervaar verlichting, rust en meer helderheid, soms merk ik later op dat bepaalde situaties me niet meer zo raken of ik er anders op reageer. Ik integreer het ondertussen ook succesvol in mijn eigen coachingpraktijk."

Else Diependaal

"Live The Connection kan je op alle levensgebieden inzetten om je leven gemakkelijker, liefdevoller en mooier te maken. Geweldig hoe snel je stress hiermee kunt loslaten. Ook de diepere blokkades oplossen die je elke keer weer in patronen laat belanden waar je last van hebt. Je onderbewuste programmeringen verander je er snel en doeltreffend mee. Elke keer weer ben ik verrast hoe snel ik mezelf en anderen hiermee kan resetten. De cliënten die ik als coach/therapeut begeleid, kan ik hiermee doorgaans binnen enkele sessies grote stappen laten maken in de richting van wat zij willen bereiken."

Lisa De Palmenaer

"Live The Connection was voor mij het ontbrekende puzzelstukje in mijn zelfontplooiing. Met deze straffe methode pak ik snel en met plezier oude pijnen en triggers aan, zodat ik de persoon word die ik wil zijn, die ik in wezen ben."

Corinne de Beer

"Live the Connection is de ultieme vorm van oplossingsgerichte psychotherapie. Empowerend, kortdurend en zeer behulpzaam om af te rekenen met stress of hardnekkige persoonlijke valkuilen."

Inge Marivoet

"Eigenlijk kan ik me geen leven meer voorstellen zonder Live The Connection (LTC). Elke dag ontstress ik wel eens en LTC heeft me ook geholpen (en helpt me nog steeds) om me echt goed in mijn vel te voelen en balast van me af te gooien die niet bij mij hoort. Ik ben oprecht dankbaar dat LTC op mijn pad is gekomen. Hetzelfde transformerende effect zie ik ook bij anderen die ermee aan de slag gaan en da's heerlijk om te zien!"

Sophie Vitse

"Live The Connection is een echte aanrader voor iedereen! Het is een super efficiënte tool om ongewenste overtuigingen, patronen,... om te buigen naar wat wel wenselijk is! Het heeft mijn leven op verschillende gebieden al grondig veranderd! Dankzij Live the connection geraakte ik ook van een zeer ernstige allergie af... Een zeer krachtige methode waar ik zeer dankbaar voor ben!"

Sandra Mannaerts

"De verbindingsprocessen van Live The Connection hebben een andere, meer positieve en ontspannen wending aan mijn leven gegeven. Ze zijn makkelijk toe te passen, nemen weinig tijd in beslag, maar zijn vooral efficiënt en effectief. Een echte aanrader voor iedereen die positiviteit en rust wil brengen in de relatie naar zichzelf en de omgeving!"

Melike Tarhan

"Ik heb LTC als er waardevol ervaren in mijn persoonlijk proces, maar ook in mijn werk met cliënten. Erg helder en goed gebracht, raakt telkens weer, zorgt voor verbinding en gaat naar de kern! Dankjewel Marina en haar prachtige team!"

Mary Vds

"Het afgelopen driekwart jaar heb ik de Live The Connection methode geleerd en ik heb een ongekende ommezwaai gemaakt in mijn leven. Ik zat in een buitengemeen diep dal en ik was er ondertussen van overtuigd dat feitelijk heel veel methodieken veel mensen kunnen helpen MAAR MIJ NIET. Ik had me serieus verdiept in o.a. NLP, EFT, Familieconstellaties, CGT, Solution Focused Therapie, Vipassana Meditatie. En met serieus bedoel ik dat ik al bovenstaande methodieken minimaal 2 jaar, maar meestal veel langer zo goed mogelijk en toegewijd toepaste en daar uitgebreide opleidingen voor heb gevolgd. Sinds ik mij de LTC methodieken heb eigen gemaakt voel ik dat ik mij voor het eerst van mijn leven (ik ben nu 60) daadwerkelijk oprecht verbind met anderen, dat mijn leven zin heeft en heb ik de energie en kracht om nieuwe wegen in te slaan. Samengevat: "Live The Connection is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Tijdens de workshops leer je eenvoudige stappenplannen om snel en diepgaand te ontstressen. Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid door Live The Connection toe te passen in je dagelijkse leven."

Heleen van Leerzem

"Ik ben heel dankbaar dat ik met Live The Connection kan werken, zowel voor mijzelf als met cliënten. De methode werkt krachtig en doeltreffend om stress te verminderen op allerlei vlakken. Ik ervaar het als een krachtige tool om mijn leven fijner te maken, mijn gezondheid te verbeteren, relaties te helen. Bijzonder om te ervaren hoe je via het onderbewuste je stress kunt aanpakken."

Lies Van Hoof

"Enkele jaren geleden deed ik voor het eerst 'Het ABC van ontstressen' en de Kernmodule. Ze brachten me opheldering en rust bij thema's die altijd al hebben gespeeld. Geleidelijk aan kwam ook de behoefte om me verder te verdiepen en volgde ik stap voor stap de themaworkshops die voor mij gepast voelden. Ik sta versteld wat ik in de themaworkshops nog bijleerde en transformeerde! Dank je wel Marina, Tinne en alle LTC-betrokkenen voor de diepgaande, warme verbindingsprocessen die me telkens opnieuw zoveel verder brengen!"

Niels Lam

"Deze methode heeft mijn leven veranderd. Daar waar ik voorheen continue in een kindsstuk schoot zodra ik stress ervoer, weet ik nu, middels LTC, de situaties op een volwassen manier te benaderen. En hoewel dit een dagelijks 'gevecht' is, heb ik door Live The Connection het vertrouwen gekregen dat ik de hobbels en bobbels op de weg durf te nemen. Ik werd letterlijk ziek van al die belemmerende overtuigingen en patronen die ik in mijn systeem had geplaatst. En nu weet ik die op te sporen en op te lossen. Heel fijn. Het is niet zweverig. Het is geen hocus pocus, het is puur en echt!"

Linde Vanderlinden

"Ik ben al van jongsaf zoekende naar manieren om tot zelfontplooiing te komen, volgde vele cursussen, die nadien toch weer niet het gewenste resultaat gaven. Bij deze methode van LTC had ik vanaf het eerste moment een aha!-ervaring. Ik werd gefascineerd door het onderbewuste en hoe dit ons leven bepaalt. Deze methode klopte voor mij en ik ben me dan ook gaan verdiepen in deze materie. Werken met het onderbewuste is voor mij één van de meest efficiënte en meest eenvoudige manieren om tot krachtige veranderingen te komen. Ik ben enorm dankbaar hiervoor!!"

Mirjam Koudijzer

"Live The Connection is een diepgaande ontstress methode die voortgekomen is uit de nieuwste neurobiologische wetenschappelijke inzichten. Op een zeer eenvoudige manier raak je van je stress af, verander je je mindset, reken je af met slechte gewoontes, doorbreek je negatieve patronen en haal je stress uit je relaties. Sinds ik deze methode ken en dagelijks toepas, wordt mijn leven makkelijker en liefdevoller. Ik ben er ongelooflijk blij mee."

Willemijn Valentijn

"Live The Connection is een eenvoudige toegankelijke methode om supersnel van je stress af te komen. Ik pas het dagelijks toe voor mijzelf en in m'n praktijk. ik heb al veel mensen voor mijn ogen binnen een paar minuten zien ontspannen en veranderen, van jong tot oud. Zo was een dame van 86 in de stress over een situatie. Ik deed met haar het simpele 'ABC van ontstressen' en de stress was weg."

Nele Delameilleure

"Fantastische self-use hands-on methode om aan de slag te gaan met jezelf, je eigen ontwikkeling én met jezelf in interactie met anderen! Eindelijk een methode die doet wat het zegt, en op een zo simpele manier dan nog... Win-win-win-...!"

Kathelijne van Velten

"Hoe makkelijk, simpel en effectief wil je stress verwijderen en overtuigingen omzetten? Ik ben heel blij met deze methodiek! Zowel voor mijzelf als voor mijn klanten (in ben coach en trainer), kinderen, collega's, etc. Echt aan aanrader voor iedereen!"

Anja Moortgat

"Makkelijk en vooral effectief ontstressen. Verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Een meer liefdevolle en ontspannen connectie met anderen."

Hilde Kestier

"Ik vind Live the Connection zeer gebruiksvriendelijk, professioneel en heel nuchter. ik ben ontstressteachter en verspreid graag 'Het ABC van ontstressen'. Het is gemakkelijk toe te passen en werkt heel diepgaand. Alle modules die ik heb gevolgd, pas ik toe in de individuele sessies die ik geef. Live the Connection is gemakkelijk te combineren met andere modaliteiten die ik heb gevolgd. ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen. In korte tijd worden problemen opgelost op een integere manier. Geen ellenlange praatsessies; je werkt met informatie uit jouw onderbewuste."

Dominique Heiremans

"In mijn persoonlijk ontwikkelingsproces was ik reeds geruime tijd op zoek naar een modaliteit die me meer inzicht geeft in de onbewuste, negatieve patronen die me verhinderen ‘te zijn wie ik werkelijk ben’ en ook naar eenvoudige technieken om deze belemmerende patronen te transformeren. Dit heb ik gevonden in de Live The Connection methode. Zowel 'Het ABC van ontstressen' als de andere LTC verbindingsprocessen zijn eenvoudige maar krachtige tools die mijn bewustzijnsverruiming op korte tijd een enorme boost hebben gegeven. De methode helpt me om licht te schijnen op de minder leuke kantjes van mijn persoonlijkheid en geeft me de handvaten om mijn persoonlijkheid te verrijken met de bewustwording en integratie van mijn zielskwaliteiten. Het is nooit te laat om te zijn wie je werkelijk bent! Dank je Live The Connection."

Henriëtte Steneker

"Ik hou ervan om tools te hebben die ik in het dagelijkse leven gemakkelijk toe kan passen, en die meteen effect geven. De tools van LTC zijn dat! Iedereen kan dit leren toepassen. Leven vanuit vrijheid en liefde is het gevolg."

Annemarie

"Het toepassen van deze methode zorgt voor wonderen: kleine en grote!! Ben heel dankbaar!"

Annelies Declerck

"Zo fijn om een tool te hebben waarmee je telkens zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen welzijn en kracht. En toegankelijk voor iedereen: een echte aanrader!"

Anja Van Der Aa

Heel effectieve en gebruiksvriendelijke methodiek."

Ann Cuyckens

"Het geeft superveel vertrouwen te weten dat jouw onzekerheid, gepieker, vergeetachtigheid, uitstelgedrag, perfectionisme,... op een eenvoudige manier wordt omgezet in wat je WEL wilt."

Patty Vanermen

"Een snelle, krachtige manier om bewust te worden van diepe, belemmerende overtuigingen en deze oplossen. Positieve overtuigingen kan je gemakkelijk installeren."

Hans Vrijmoeth

"Het is de verreweg de krachtigste en meest complete methode voor zelfontwikkeling die ik ken."

Judith van Aperen

"Live the Connection is zoveel méér dan andere methodes. Geeft zóveel extra tools om aan jezelf of met anderen te werken, met eenvoudige processen. Genieten!"

Bieke Vermeulen

"Een heel makkelijke manier om snel en doeltreffend te ontstressen, zodat je niet blijft rondlopen met die negatieve energie in jezelf. Voor mij is Live The Connection de kers op de taart om moeiteloos te verbinden met jezelf en anderen vanuit je hart en vanuit liefde."

Desiree Orij

"Ik heb de Workshop Ontstressen en de Kernmodule gevolgd en onlangs ook de Themaworkshop Familie. Ik gebruik deze methode graag, zowel voor mezelf alsook met mijn clienten (ik ben coach). Wat het mij brengt: ik kan makkelijk ontstressen. Ik kan mezelf testen op onbewuste belemmerende overtuigingen én deze omzetten. Dit gebruik ik ook met mijn clienten. De 'Opheldering van relatie' die ik tijdens de Kernmodule leerde, is heel behulpzaam voor allerlei relaties. Een aanrader!"

Nastia Parchina

"Een prachtige tool om de beste versie van jezelf te worden. Heel gemakkelijk om te gebruiken!"

Katrien Bontinck

"Ontstressen in 5 minuutjes. Belemmerende overtuigingen herprogrammeren. Relaties ophelderen. Een fantastische methode voor mezelf én mijn cliënten!"

Patricia Wichman

"Ik ervaar LTC al jaren als een krachtige, waardevolle tool om je uit een stress-loop te halen. Zowel bij acute stress via 'Het ABC van ontstressen, als bij langdurige stress ten gevolge van belemmerende overtuigingen en (systemische) patronen. Ik gebruik het zowel in mijn praktijk bij cliënten als in mijn eigen dagelijkse leven, met diepe heling en transformatie tot gevolg. Een echt geschenk aan jezelf!!"

Katrien Bontinck

"Ik kwam in contact met Live The Connection toen ik herstelde van een burn-out. Toen was 'Het ABC van ontstressen', waarin ik in enkele minuutjes mijn stress leerde opheffen, zeer welkom. Ik wou graag meer weten en volgde ook devierdaagse Kernmodule, waarin ik nog veel dieper leerde ontstressen, zoals relaties en storende patronen. Ook leerde ik de overtuigingen die mij belemmerden om voor mezelf te kiezen om te zetten naar ondersteunende overtuigingen, zodat ik stappen durfde te zetten die mij veel gelukkiger, vrijer en sterker maken. Nog steeds pas ik de processen van Live The Connection regelmatig toe. Niet alleen voor mezelf, maar sinds ik mij omschoolde naar Stress- en Burn-outcoach vormen deze processen de rode draad in mijn eigen stressbegeleiding. Net omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben, weet ik als geen ander welke impact dit heeft op gezondheid en algemeen welzijn. Zeker aan te raden dus! Succes :-)"

M Gr

"Tot nu toe vind ik Live The Connection de meest efficiënte en vlugste methode om gezond en gelukkig te zijn: je leert er ontstressen, je trauma's aanpakken, je belemmerende overtuigingen en slechte gewoontes veranderen, de oorzaken van je ziektes wegnemen en nog zoveel meer. Voor mij en voor degenen voor wie ik het toepas heeft deze methode al echt wonderen verricht."

Heidi Lens

"Sinds meer dan een jaar ben ik actief met de verbindingsprocessen van Live The Connection aan de slag, zowel voor mezelf als samen met mijn klanten. Het is een enorme efficiënte, diepgaande manier om stress uit ons onderbewuste op te ruimen, zodat het leven een stukje eenvoudiger en aangenamer wordt. Ik kan het alleen maar aanraden."

Heidi Stroeken

"Jarenlang voelde ik me alsof ik nergens bij hoorde. Ik voelde me een vreemde eend en onbegrepen. Toch mijn buitenkant was (meestal) vrolijk. Na jaren van zelfontwikkeling is LTC op mijn pad gekomen. Live the connection is voor mij zowel persoonlijk als in mijn praktijk (kindercoach) een duidelijke en eenvoudige manier om mezelf en anderen beter te begrijpen: waarom we sommige dingen doen of niet doen, en de stress ervan aanpakken en loslaten. Een koffer vol oplossingen die je zelf kan toepassen en inzetten overal en op ieder moment. Live the Connection in scholen/bedrijven /gezinnen,... een aanrader!!!"

Tine Derick

"Live the Connection biedt prachtige tools om voor diepgaande en blijvende veranderingen te zorgen op het vlak van belemmerende patronen en overtuigingen. De tools helpen ook om stress echt aan te pakken in plaats van 'ermee te leren omgaan'. De processen zijn niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, ze werken ook echt! Dank zij Live The Connection kreeg mijn eigen leven en welzijn een prachtige wending. En ook bij cliënten met wie ik Live The Connection gebruik, zie ik dat er zich op korte tijd grootse veranderingen voltrekken om voluit en vanuit hun prachtige zelf te kunnen leven. Dank je wel, Live The Connection 🙏"

Leylani Lasseel

"Eindelijk een methode die je helpt om permanent stress te verwijderen ipv emee te leren omgaan. Wat ik ook zo baanbrekend vind is dat je het zelf kan doen en dat het zo snel gaat. Heb je meer hulp nodig, dan zijn er Connection coaches die je kunnen helpen. Ook mensen die een stress-systeem hebben dat chronisch tilt slaat, hebben nu eindelijk hoop. Stress en trauma hoeven je leven niet leven niet meer compleet in beslag te nemen."

Wilma Slot

"Ik ben enthousiast en oprecht dankbaar voor Live The Connection, voor de kracht van de methode, de prachtige vlotte resultaten, voor de kennis, kundigheid, zorgvuldigheid en hartelijkheid. Het volgen van deze workshops en door er zelf mee aan de slag te gaan hebben mij al veel vrijheid, verbinding en vreugde gebracht. Ik heb er plezier in om er mee bezig te zijn, verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor wat ik waarneem, mij vrij te kunnen maken van stress, belemmerende overtuigingen,/patronen dit te kunnen oplossen en te kunnen veranderen naar wat ik wel graag wil ervaren. Vanuit mijn hart een aanrader!"

Agna Vandenberghe

"Toen ik twee jaar geleden Live The Connection tegenkwam, veranderde mijn leven van 'overleven' naar écht leven. LTC is een krachtige, liefdevolle methode. Elke workshop die ik volg, is een cadeau voor mezelf en mijn omgeving. Je krijgt tools aangereikt waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Tegelijkertijd eindigt het ook nooit met een workshop, nadien kan je altijd bij iemand terecht met je vragen en word je op de hoogte gehouden van alle updates van de methode. Ik ben heel dankbaar dat ik dankzij LTC geniet van het leven!"

Olga Bosmans

"Zowel 'Het ABC van ontstressen' alsook de andere Live The Connection verbindingsprocessen zijn simpele technieken om je stress op te lossen, spanningen uit relaties weg te nemen, af te geraken van oude patronen. Waarom er nog mee blijven rondlopen als je op eenvoudige manier van al die ballast die je niets brengt kunt afgeraken. Ik pas het graag toe zowel voor mezelf als voor mijn cliënten; het is een echte aanrader!"

Lies Vdh

"Dankzij de workshops en handleiding van Live The Connection kan ik elke situtuatie in mijn leven ontstressen. Zowel uit van vroeger als nu, als wat ik denk over de toekomst. Het heeft mijn leven veranderd! Ik leef nu vrijer, gelukkiger, intenser, met volle goesting! 🙂 Ik kan het iedereen die ergens een drempel voor voelt en dit wil aanpassen, aanraden!"

Annelies Uittenbogaard

"Heel fijne methode die spanning laat verdwijnen waar je al lang mee kan zitten. Stress in relaties, angsten, oude pijn, stress achter verslavingen, gevoel van onveiligheid, piekeren, etc. Ik ben zelf heel blij dat ik deze methode ter beschikking heb als mens én als stresscoach. Het gaat verder dan de meeste ontspanningsmethodes en kan je leven een heel fijne draai geven."

Bruno Smet

"Ik gebruik al een tijdje de tools van Live The Connection. Zij zijn efficiënt en effectief: door via het onderbewuste te werken, transformeer je jezelf snel en grondig. De Live The Connection methode heeft mij al heel wat moois gebracht, als mens en als coach!"

Jessica Nys

"Een prachtige methode die mij en vele anderen diepgaande heling en transformatie gegeven heeft en dat nog steeds doet! Ik pas het dagelijks to en heb gezondheidsklachten, relationele problemen en vele beperkingen overwonnen."

Emel Esci

"Fantastische methode die diep inwerkt. Het biedt een grote meerwaarde, zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk met cliënten."

Ellen Smets

"Ik gebruik Live The Connection dagelijks en ook de mensen in mijn praktijk hebben er zoveel baat mee. Echt een aanrader om kennis mee te maken!"

Lief Theeuwes

"Live The Connection is een fantastische methode waarmee je snel en blijvend ontstrest."

Johan Haagsma

"Live The Connection heeft mij enorm veel gebracht! Naast een warme community die zichzelf continu blijft ontwikkelen, is de methode zelf verbluffend effectief. Problemen waarmee ik al jarenlang loop, verdwijnen als sneeuw voor de zon."

Trouwe Hulp - Reitse

"Ik raad iedereen die wel eens loopt te stressen Live the Connection aan! Je kunt dan ('s avonds) je stress van die dag bij de kern aanpakken. Je kunt terug naar de situatie en je hele brein er bij halen. En in die rust toont zich de oplossing. Je onderbewuste betrek je vervolgens actief bij het je eigen maken van de nieuwe gedrag. Je automatismen zijn veranderd en als vanzelf gaat het de volgende keer beter. Blijven opletten en bijsturen... en zo ontstaat er een nieuwe gewoonte. Die bovendien voor je omgeving prettiger is. Je bespaart energie en gezondheid, succes en geluk komen op je pad! Ik heb de Kernmodule een paar jaren geleden gedaan en maak er met regelmaat dankbaar gebruik van. Gisteren nog 🙂 "

Ida Kuyk

"Graag maak ik gebruik van deze vriendelijke en effectieve methode. Keer op keer zie ik in mijn coachpraktijk hoeveel rust, kracht en helderheid de processen teweeg brengen bij mijn klanten. Ik pas het voor mijzelf ook regelmatig toe. Een aanrader om te leren en toe te passen. En helemaal als je coach bent of in de gezondheidszorg werkt."

Verkenningsgesprek

€22

In het verkenningsgesprek bekijken we of je in aanmerking komt voor het traject
en ga je na of dit iets voor jou is.

Op de hoogte blijven?

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven