TRAJECT DOORBREKEN

Loskomen van je verleden voor geluk in het heden

Heb je als kind veel meegemaakt?
Daarvan draag je nog steeds de gevolgen…

 

Met Traject Doorbreken los je de impact van jeugdtrauma echt op.

Traject Doorbreken is een elfmaanden-traject waarin je jouw verleden doorbreekt en trauma opruimt. Met als resultaat rust in je hoofd en rust in je lijf. En eindelijk een goed gevoel over jezelf.

 

Iedere maand twee dagen training en iedere week een praktijkavond waarin je werkt aan jouw persoonlijke thema’s.

Echt oplossen ipv ‘omgaan met’

Je pakt het probleem aan waar het zich voordoet: in je onderbewuste programmering.

Persoonlijke begeleiding

Door een team van professionals die weten hoe trauma werkt én jou leren hoe je het oplost.

Betaal op maat

Liever gespreid betalen of krap bij kas? We bieden korting, betaling in termijnen én de mogelijkheid om deze opties te combineren.

Je pijnlijke jeugdervaringen zijn niet over. Ze zijn wel voorbij, maar je sleept ze met je mee…

 

Je hebt geleerd niet te zwaar te tillen aan wat er gebeurd is. Maar als je eerlijk bent met jezelf weet je dat je verleden nog veel invloed heeft op hoe jij je leven leidt.

 

Soms lijken de herinneringen onverdraaglijk. Je bent natuurlijk niet schuldig aan wat jij als kind hebt meegemaakt. Maar het staat jou zo in de weg!

Eindelijk een goed gevoel over jezelf, met plezier naar je werk, blij zijn met de mensen om je heen en ervaren dat jij telt. Leer hoe je zelf de impact van je verleden oplost. Zo breng je alles wat jou nog dwarszit tot rust. Het is het moment om door te breken en gelukkig te zijn.

22 workshopdagen

Wat je krijgt

Twee dagen per maand krijg je live-online training van Marina. Tijdens deze twee dagen oefen je in tweetallen. Thema’s die aan bod komen zijn o.a.:

Wekelijkse praktijkmomenten

Iedere week ga je verder met inoefenen wat je geleerd hebt, tijdens de praktijkavond. Je wordt daarbij ondersteund door een vaste begeleider die gedurende elf maanden jouw aanspreekpunt is. Zo word je iedere week geholpen om voor jouw keuze te blijven gaan, integreer je wat je leerde en vergroot je je zelfvertrouwen.

 

Gedurende de elf maanden mag je de workshops die je volgde gratis herhalen. Ook de Online meetings tussendoor mag je bijwonen.

Wie bij Marina Riemslagh (PhD) opleiding volgt, leert zichzelf zien vanuit waarderende ogen en gaat met nieuwe mogelijkheden verder. Wat bezwaarde, wordt lichter. Wat onrust gaf, komt tot rust. Marina is het levende bewijs dat trauma’s echt op te lossen zijn en je gelukkig door het leven kunt gaan.

 

In Traject Doorbreken geeft ze alles. Omdat je het nodig hebt en omdat jij er klaar voor bent om de rest van je leven in handen te nemen.

Maak een afspraak voor het verkenningsgesprek

€22

In dit een-op-een-gesprek ga je in op jouw persoonlijke situatie
en kijk je samen met de begeleider of Traject Doorbreken bij jou past.

Veelgestelde vragen

Omgerekend komt de prijs neer op €11 per contactuur. Wie een laag inkomen heeft, betaalt de helft van de prijs bij wijze van sociale korting. Je kunt kiezen of je in termijnen betaalt of in één keer. Voor kleine, Belgische ondernemers is er de mogelijkheid om te betalen met KMO-portefeuille. Meer info ontvang je tijdens het verkenningsgesprek.

Live The Connection is een aanvulling op alles wat je al geleerd hebt. Het verdiept wat je al kent doordat het al je inzichten integreert in je automatische systeem. Zo werpen de opleidingen die je eerder volgde meer vruchten af.

 

De meest bekende trauma-hulpmethode is EMDR. Live The Connection is veel meer dan trauma-hulp. Het verandert de traumagerelateerde programmatie in je brein. Je neemt niet alleen de lading weg, je installeert nieuwe, deugddoende impulsen. Daardoor creëer je je leven. Met LTC ontstress je ook relaties waar geen trauma in zit, relaties die gewoon niet lekker lopen. Met LTC kan je je hele levenservaring veranderen, dat is veel uitgebreider dan trauma wegnemen. Het heeft een enorme toegevoegde waarde omdat je je onderbewuste de trauma’s zelf laat oplossen. De kennis die is opgedaan met EMDR is meegenomen in de LTC verbindingsprocessen.

 

Meditatie is perfect om de verbinding met alle bewustzijnslagen te realiseren en te beoefenen. Mediteren is veel gemakkelijker als je brein verbonden is. Daarom gebruiken mensen voorafgaand aan de meditatie verbindingsprocessen van LTC. Meditatie verandert niet doelgericht je impulsen, ook al kan het wel die mooie bijwerking hebben. Live The Connection werkt vanuit de verbinding met liefde als grond van de processen. De verbondenheid met ‘al wat is’ vormt de grond van alle transformaties die met LTC worden gerealiseerd. Waar meditatie mikt op ‘contact met je hogere bewustzijn’, zorgt LTC ervoor dat dit contact niet gedwarsboomd wordt door de automatische zelfbeveiliging die eerder in je leven is geïnstalleerd. LTC gebruikt ook de verbinding met liefde als grond van de processen.

 

Je onderbewuste impulsen halen jou uit ‘het nu’. Om vanzelf mindful te blijven en de training tot mindfulness ook echt te laten opleveren, is het handig om de impuls tot hier-en-nu aanwezig zijn te installeren in je automatische gedrag. LTC maakt mindful zijn veel gemakkelijker.

 

Hartcoherentie is een manier van ademen waardoor je stressreactie kalmeert. Het is heel werkzaam! De oorsprong van de stress los je er niet mee op, dat doe je met Live The Connection.

 

Psychologische begeleiding helpt je om inzicht te krijgen in je gedrag en leert jou om dat bij te stellen. Je leert jezelf beter kennen en dat helpt om je eigen reacties en die van een ander te begrijpen. Inzicht en begrip zijn echter onvoldoende om verandering op langere termijn te bestendigen. Je hervalt in oude patronen omdat de impulsen niet veranderd zijn. Alle vormen van psychologische begeleiding hebben baat bij het toevoegen van aansturing van het onderbewuste. LTC gaat trouwens nog verder, je leert zelfs je lichaamsreacties aansturen. Dit leer je rond maand 8 in het traject.

Om de stressreacties, patronen en structuren op te lossen die je al van kind af op het verkeerde been zetten, is enkele maanden intensief werk nodig. Je verandert uiteindelijk je conditionering van ‘Ik ben niet oké’ naar ‘Ik ben blij dat ik er ben’, ‘Mijn bijdrage is waardevol’, ‘Ik tel mee’.
In elf maanden leer je alles om jezelf op het goeie spoor te krijgen. De tools die je leert kan je levenslang gebruiken, in iedere situatie die zich aandient. Je hebt wel elf maanden nodig om het gereedschap dat je aangeleerd krijgt, ook effectief te gebruiken. Daar dient de wekelijkse praktijkavond op woensdag voor. Je krijgt ondersteuning, je volgt jezelf op en dat wordt een goede gewoonte.

Vaak heeft het gevoel dat het niets voor jou zou zijn te maken met weerstand om door te zetten. Als je de indruk hebt dat het ‘niet voor jou is’, heb je meestal even een coach nodig die jou het vertrouwen geeft dat je stevig genoeg bent om jezelf verder te helpen.

 

We hebben beide in ons: ik kan het zelf en ik heb hulp nodig. Het ene moment heb je vertrouwen nodig dat je het zelf kunt, het andere moment dat je hulp mag vragen en het niet allemaal alleen hoeft te kunnen. Afhankelijk van waar jij als kind op hebt leren bouwen, is een van beide moeilijk. Traject Doorbreken voorziet zowel hulp onder deelnemers als begeleiding. Is er iets persoonlijk waar je niet overheen kan, dan kan een coach je helpen.

 

Leren jezelf helpen is een weg om te gaan. Je geeft jezelf de ruimte om te leren. Het is helemaal oké om gaandeweg meer en meer zelfredzaamheid te ontwikkelen.
Wees gerust, je leert ook je weerstanden te overwinnen en helemaal voor jezelf te gaan. Het levert gegarandeerd veel op!

Op de hoogte blijven?