C.B. (v.) is 32

"Heel erg bedankt voor alles wat jullie voor mij en voor zóveel anderen hebben gedaan en tot leven hebben gebracht, en voor wat jullie doen en wie jullie zijn. Ik ben en voel me mezelf. En elke dag voel ik een ontdekkings- en aanvaardingsvrijheid waar ik enorm dankbaar voor ben."

Marlies is 66.

"Ik ben gezegend met een behoorlijk liefdevolle jeugd en toch loop ik tegen dingen aan die de dagen en het humeur negatief beïnvloeden en die me belemmeren. Dingen die een patroon zijn geworden waar ik regelmatig in rond blijf cirkelen. Dit Traject Doorbreken is een ‘Gouden Vondst!’ Fijn dat de wekelijkse bijeenkomsten een continuïteit geven in het doen van de verbindingsprocessen. Iedere week weer wat ‘opruimen’."

E.D. (v.) is 52.

"Toen ik LTC leerde kennen, had ik het gevoel dat veel puzzelstukjes samenvielen. Ik kreeg een tool in handen die me tot op de dag van vandaag dagelijks helpt en ondersteunt. Dat op zich geeft een gevoel van bekrachtiging en zelfstandigheid. Een van de grote krachten van LTC is dat wat me belemmert of beperkt, op het onderbewuste niveau wordt aangepakt. Soms merk ik meteen de impact, ik ervaar verlichting, rust en meer helderheid, soms merk ik later op dat bepaalde situaties me niet meer zo raken of ik er anders op reageer. Ik integreer het ondertussen ook succesvol in mijn eigen coachingpraktijk."

N.L. (m.) is 40.

"Deze methode heeft mijn leven veranderd. Daar waar ik voorheen continue in een kindsstuk schoot zodra ik stress ervoer, weet ik nu de situaties op een volwassen manier te benaderen. En hoewel dit een dagelijks 'gevecht' was, heb ik hierdoor het vertrouwen gekregen dat ik de hobbels en bobbels op de weg durf te nemen. Ik werd letterlijk ziek van al die belemmerende overtuigingen en patronen die ik in mijn systeem had geplaatst. En nu weet ik die op te sporen en op te lossen. Heel fijn. Het is niet zweverig. Het is geen hocus pocus, het is puur en echt!"

L.L. (v.) is 38.

"Eindelijk een methode die je helpt om permanent stress te verwijderen ipv er mee te leren omgaan. Wat ik ook zo baanbrekend vind is dat je het zelf kan doen en dat het zo snel gaat... Ook mensen die een stress-systeem hebben dat chronisch tilt slaat, hebben nu eindelijk hoop. Stress en trauma hoeven je leven niet meer compleet in beslag te nemen."

A.C. (v.) is 48.

"In mijn dagelijks leven is mijn faalangst verdwenen. Ik voel mij veel zelfzekerder, durf vragen te stellen, durf mijn mening te uiten. Ik doe mijn best, maar het hoeft niet perfect te zijn. De aarzeling is weg, de angst is weg. Mijn zelfliefde en zelfrespect zijn veel groter geworden. Vroeger vergeleek ik mij altijd en overal met anderen en steevast kwam ik eruit als de minste, de lelijkste, de dikste, de domste, … Kruiste ik een mooie vrouw op straat, dacht ik onmiddellijk “Oh, die vrouw heeft klasse, heeft slanke benen, draagt een supermooie jurk”. En begon mijn inwendige criticus mij naar beneden te halen: “ik heb zware dijen, dikke billen, dikke kuiten, ik kan het snoepen niet laten, ik ben een loser, ik kan niet diëten, heb geen discipline, ik heb geen stijl, ben een cameleon met 101 verschillende stijlen, heb geen eigen stijl, heb geen persoonlijkheid”. Zag ik een vriend die acteert en zingt in musicals, stond ik in volle bewondering voor zijn geheugen, zijn durf, zijn talent, ... Dingen die ik bij mezelf niet terugvond. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik gestopt ben met mezelf constant te vergelijken met anderen en mezelf constant af te breken. Ik houd nog steeds van kijken naar mooie dingen en mooie mensen, maar geniet daar nu van. Het doet me geen pijn, ik ben dankbaar en voel me best oké."

A.B. (v.) is 73.

"Indien ik begin te schrijven over alles wat LTC-methode voor mij betekent en welke veranderingen plaats gehad hebben, zal het een boek worden i.p.v. een verslag, want mijn leven is echt compleet veranderd in een positieve zin zowel fysisch als psychisch, mentaal, energetisch... Ik voel me eindelijk in evenwicht en gelukkig. Ik beschouw de zogenaamde "problemen" op mijn weg (die er nog altijd zijn zoals bij iedereen, veronderstel ik) als uitdagingen om verder - zonder stress - te evolueren in dankbaarheid en liefdevolle verbondenheid met de anderen. Ik vind nu het leven heerlijk en gemakkelijk en er komen dikwijls aangename verrassingen op mijn weg, waar ik ten volle van geniet.

Nogmaals dank voor alles wat jullie gedaan hebben en doen. Zonder jullie zou mijn evolutie beslist veel langer geduurd hebben en was ik waarschijnlijk nog ijverig en misschien ook hopeloos op zoek hoe uit mijn benarde situatie te geraken."

Op de hoogte blijven?

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven